Shoeby Franchise: verrassend en trendy

Shoeby is één van de snelst groeiende mode retailketens in Nederland. Onze eigen labels zijn eigentijds, trendy en uniek en dit gaat samen met verrassende prijzen. We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion items. Je vindt voor dames en heren trendy eigen merken als Eksept, Zoï, Cult Edition. Voor kids hebben we de eigen labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkelt.
Onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij. Goed bereikbaar. En altijd in de buurt van supermarkten en verswinkels voor de dagelijkse boodschappen… waar je over het algemeen nog gratis kunt parkeren.

En dat maakt Shoeby tot één van de leukste kledingwinkels van Nederland. Voor dames, heren en kids.


Klanten van Shoeby
De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn uitnodigend. De winkels zijn eigentijds, ruim opgzet en kennen een hoog service niveau. Klanten voelen zich dan ook thuis in onze winkels en bij onze medewerkers. Met eigentijdse materialen, en details zoals een koffietafel, een spelcomputer en een internetconsole zijn onze winkel verrassend anders.

Het één op één contact met onze klanten is voor ons van essentieel belang. Niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten. Alle vaste klanten van Shoeby - ruim 750.000 (!) – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties of extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Met eigentijdse, herkenbare en trendy collecties heeft Shoeby een aanbod voor heren, dames en kinderen. De collectie wordt niet alleen in de meer dan 200 fysieke winkels aangeboden, maar ook in de webshop van Shoeby.


Wil jij franchisenemer worden bij Shoeby Franchise? Vraag dan nu de brochure aan.