Shoeby Franchise


Shoeby is een eigentijdse winkelformule voor dames, heren en kids fashion. De collectie bestaat uit een uitgebreid pakket aan basiscs aangevuld met trendy items die elke set tot een succes maken. Alle Shoeby vestigingen bevinden zich op drukbezochte winkellocaties in kleinere plaatsen en stadswijkwinkelcentra in Nederland. Hiermee brengt Shoeby de nieuwste modetrends voor iedereen heel dichtbij.

Onze Kids collecties voor zowel boys en girls zijn hip en stoer.
Shoeby Kids voert een uitgesproken collectie tegen aantrekkelijke prijzen. Kids krijgen ook regelmatig hun eigen post met speciale aanbiedingen. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten zoals de design- en beroepenwedstrijd, modellenwedstrijden en krijgen de kids regelmatig leuke cadeautjes.
Shoeby Kids staat voor Fashion & Fun!

De winkels van Shoeby zijn bekend om de typerende sfeer, de sterke uitstraling en de aanwezigheid van enthousiast en deskundig personeel. De formule is actief op het gebied van marketing en communicatie. Een aantal keer per jaar wordt er Huis-aan-Huis een mooie folder verspreid. De vaste klanten, de houders van de zogenaamde Shoeby Savers Card, krijgen daarnaast regelmatig persoonlijke post. Daarin worden zij exclusief op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld speciale koopavonden, de nieuwste Shoeby collectie en trends, kleine attenties én bijzondere aanbiedingen.