JOUW VOORDELEN

Join our winning team!

Met meer dan 31 jaar winkel,- en meer dan 16 jaar franchise-ervaring, een winkelaanbod van 250 winkels waarvan meer dan 200 franchisewinkels biedt Shoeby een franchiseformule die werkt! Profiteer mee van de voordelen die wij jou als formule kunnen bieden!

*Sterk merk
Als Shoeby franchisenemer profiteer jij van de goede naam en de sterke naamsbekendheid van Shoeby in advertenties, media en andere marketinginitiatieven.

*Lage investeringskosten
Kenmerkend voor het Shoeby franchiseconcept zijn de lage investeringskosten. Zo staat de bank garant voor maar liefst 80% van de investering en bedraagt het minimale eigen vermogen 30.000-/ 40.000,-.
Nog geen 30.000,- gespaard? Belangrijk is dat je de wil en mogelijkheid hebt om te investeren. Dit eigen vermogen kan op diverse manieren verkregen worden. Laat je informeren over de mogelijkheden.

*Uitstekende ondersteuning
Een belangrijk voordeel van het Shoeby franchiseconcept is de uitstekende ondersteuning. Jouw focus ligt op de verkoop, jouw klanten en lokale marketing. De rest is voor jou bijzaak en wordt in gefaciliteerd door Shoeby. Elke franchisenemer krijgt op commercieel gebied ondersteuning van zijn franchisecoach, maar ook o.a. Visual Merchandise, tot aan Inkoop en Marketing staan voor je klaar. Met de steun van Shoeby krijg jij de ruimte om je volledig te focussen op jouw passie!
Wil jij je of jouw personeel verder ontwikkelen? Dan staat ook de Fashion Academy voor je klaar met een groot aanbod aan trainingen.

*Veiligheid & Medezeggenschap
Bij Shoeby opereer jij binnen de kaders en regels van de organisatie, maar het blijft jouw onderneming. De organisatie is betrokken en biedt transparantie. Juist op het gebied van marketing stimuleren wij het lokaal ondernemerschap. Je kunt niet alleen je stem laten horen via je franchisecoach, maar ook via de franchiseraad, inkoopcommissie en regiomeetings.
Wij bieden je dus de veilige basis van een bewezen en gedegen franchiseconcept, maar geven jou de ruimte om met eigen initiatieven aan de slag te gaan!

Wil jij ook profiteren van de voordelen van het Shoeby Franchiseconcept?
Join our winning team en meld je aan als franchisekandidaat!