Hoe nu verder?

Is het franchisenemerschap bij Shoeby Franchise jou op het lijf geschreven? Herken jij jezelf in het profiel van de Shoeby-franchisenemer? Dan nodigen wij jou graag uit om samen het wervingstraject in te gaan.

Het wervingstraject
Het wervingstraject bestaat uit een aantal gesprekken waarin alle aspecten van franchising aan de orde komen.
Wat kan je als franchisenemer van Shoeby verwachten? En wat verwachten wij van jou? Wat houdt de franchiseovereenkomst in? Hoe ziet een financiŽle projectie eruit? Naast de gesprekken loop je een 2-daagse stage in een van de Shoeby-franchisewinkel. Zo kan je zelf het Shoeby-gevoel in de praktijk ervaren en laten zien waar jouw passie en kwaliteiten liggen.

De franchiseovereenkomst
Wanneer na de verschillende gesprekken tussen jou en Shoeby beide partijen positief zijn, dan wordt het franchisetraject ingezet. De samenwerking wordt formeel geregeld in een franchiseovereenkomst. Tot deze getekend is, blijven alle contacten overigens geheel vrijblijvend.
De franchiseovereenkomst beschermt de zakelijke belangen van beide partijen en wordt aangegaan voor een periode van vijf jaar met een optie tot verlenging van nog eens vijf jaar. Shoeby treedt daarbij op als franchisegever. Taakverdelingen en verantwoordelijkheden zijn beschreven in de franchiseovereenkomst en zijn tevens vastgelegd in het Franchisehandboek.

Financiering
Tijdens het franchisetraject komt de financiering om de hoek kijken. Shoeby Franchise verzorgt de financieringsaanvraag richting de bank. De financieringsaanvraag bestaat uit een financiŽle projectie, het vestigingsplaatsonderzoek en jouw persoonlijke gegevens. Shoeby heeft als franchiseorganisatie een samenwerkingsverband met de Rabobank en de ABN Amro. De samenwerking is vastgelegd in een arrangement. Shoeby begeleidt jou in het hele financieringstraject.

Klik hier om jezelf aan te melden als franchisekandidaat