Wij; De perfecte match?
Om samen succesvol te worden is het belangrijk is dat jij als Shoeby franchisenemer aan een paar kernkwaliteiten voldoet:

*Ondernemerschap
Je hebt passie voor het verkoopvak, bent goed in netwerken, ziet kansen in de markt, gaat op zoek naar samenwerkingsverbanden en sluit je aan bij lokale activiteiten. Daarnaast benut jij de ondersteuning die je krijgt van Shoeby om van je eigen zaak een succes te maken!

*CommerciŽle werkervaring
Op de winkelvloer ben je op je best, je straalt mode uit en dit heb je reeds bewezen in jouw huidige carriŤre. Kom je bijvoorbeeld als manager uit het kappersvak of ben jij juist die gedreven en servicegerichte gastvrouw uit horeca? Ook dit biedt kansen binnen onze servicegerichte manier van verkoop. Belangrijk is dat jouw carrierepad aansluiting vindt met de modewereld. Deze ervaring zorgt juist voor bewezen resultaten.

*Servicegerichtheid
Bij de Shoeby franchisenemer staat de klant altijd op nummer 1! De servicegerichtheid gaat bij Shoeby veel verder dan dat kopje koffie. Het gaat om het kennen van je klanten, dat praatje maken over het weer, weten wat zij graag dragen en hen met de voornaam begroeten. Je bent gastheer-/vrouw van je klanten, creŽert sfeer en zorgt voor gezelligheid in jouw winkel.

*Gedrevenheid & Lef
Een ondernemer is niet bang om risicoís t nemen. Met hard werken en met volledige toewijding ga jij aan de slag in jouw winkel. Jij bent het gezicht van jouw winkel, klanten komen voor jou binnen en met de juiste inzet keren zij dan ook weer terug. Het is dan zeker de eerste jaren noodzakelijk om veel tijd in jouw winkel door te brengen. Met een flinke dosis lef, enthousiasme en inzet kun je een optimaal rendement behalen!

Jouw droom? Een eigen modezaak of kansen om als (mode)ondernemer succesvoller te zijn.
Herken jij jezelf hierin? Maak dan kennis met Shoeby, onze mode-franchiseformule en ons franchiseteam.
Ontdek de mogelijkheden om jouw eigen Shoeby te beginnen!